BlogTjek07 – sidste chance

BlogTjek 07

Så er det sidste chance for at nå at hjælpe mig og heeeeeele verden med at blive klogere på, hvem der læser blogs. De generelle spørgsmål bliver offentliggjort den 2. april og selve undersøgelsen slutter allerede på mandag. Skynd dig, skynd dig, skynd dig!

Følgende e-mail er lige blevet sendt ud til alle, der allerede har tilmeldt sig (dvs. næsten alle, men nogle havde ikke skrevet en gyldig e-mail-adresse og andre har tilmeldt sig for nylig, og dem har jeg ikke e-mail-adresser på i øjeblikket):

Kære deltager i BlogTjek07

Vi ved det godt. Det er ved at være et stykke tid siden, du har hørt fra os, men det hele foregår på frivillig basis (tænk sig at det kan lade sig gøre!), så vi har været nødt til at prioritere andre projekter. Desuden har mini-undersøgelsen af, hvem blog-læserne er, fået utrolig stor opbakning (mere end 450 tilmeldte blogs og over 5.500 besvarelser), så vi vil gerne lige give alle en ekstra chance. Det er derfor blevet besluttet, at vi først lukker undersøgelsen på mandag d. 19. marts klokken 18:00.

Vi vil derfor råde dig til at blogge om undersøgelsen igen, hvis du vil give læserne en sidste chance for at være med!

Mandag den 2. april

  1. bliver dine egne data synlige via din private hjemmeside hos BlogTjek (der hvor du hidtil har kunnet læse kommentarer fra dine læsere)
  2. udgiver gruppen, som står bag undersøgelsen, en kort samlet rapport om, hvem der læser blogs (PDF-filen med rapporten bliver tilgængelig fra BlogTjek)
  3. frigives data fra samtlige besvarelser (men IKKE de personlige kommentarer), så alle kan analysere videre, hvis de har lyst til det (formodentligt i et Excel-ark)

M.v.h.

BlogTjek07

Her på siden skal der også svares, så du er hermed beordret til at dreje forbi spørgeskemaet nu!

Det tager seriøst kun 2 minutter og jeg bliver SÅ glad!

Lidt mere baggrund: Mit første indlæg om BlogTjek07
Du kan selv nå at få din blog med: Tilmeld din blog
Følg andre blogs om samme emne på Overskrift og blogbot.

Comments are closed.

Scroll to Top