Categories
In Danish

BlogTjek 07

BlogTjek 07

Kære venner, fjender og frænder!

Som et spinoff af vores sessionBlogforum, har vi nu fået stablet en undersøgelse på benene. Vi kalder den BlogTjek 07. Vi forsøger at finde ud af, hvem der læser blogs. Du læser mindst én blog, nu da du kigger på disse sider. Men læser du andre? Og hvorfor kommer du i grunden her? Det vil jeg, vi og os meget gerne vide, så svar meget gerne på de meget få spørgsmål. Hvis du allerede har svaret et andet sted, skal du kun besvare de endnu meget færre spørgsmål om netop renecnielsen.com – de generelle data er allerede gemt for dig fra sidste sted, du svarede.

ALLE, der har en blog, bør deltage. Det er gratis, du får viden om dine læsere, og du hjælper hele blogosfæren til lidt kærkommen indsigt. Og for at blive ved det luftige begreb: Undersøgelsen er tilrettelagt af bloggere, for bloggere, til bloggere om bloggere. Gratis, i fritiden og nogle gange lidt på arbejdet. Det er med andre ord Danmarks eneste spørgeskemaundersøgelse, der er fyldt til randen med Super-duper God Kaaaarma. Tilmeld derfor din blog allerede NU.

De generelle spørgsmål bliver offentliggjort, når det hele slutter om nogle få uger. Spørgsmålene, der kun handler om renecnielsen.com, får kun jeg at se. Med andre ord har du nu en god chance til at svine mig til, uden at andre mister respekt for dig 😉

Og det tager vitterligt kun 2 minutter!

Svar på spørgeskemaet nu!

Følg i øvrigt andre blogs om samme emne på Overskrift.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

1 reply on “BlogTjek 07”

Comments are closed.