WordPress DK Meetup

Jeg tror slet ikke, at jeg har nævnt det her på stedet, men vi afholder et meetup på søndag. Jeg har ikke så meget mere at sige om det, end det, jeg allerede har skrevet på WordPress DK, men det er jo ikke sikkert at du, kære temmeligt sikkert bekendte, følger med i den omgang nørdesnak. Derfor en lille briefing her.

Først og fremmest aner du ikke, hvad et meetup er. Et meetup er et arrangemant, hvor folk med samme interesse(r) mødes over en kop kaffe til at hyggesnakke. Ikke konferenceagtigt. Ikke ekspertpræget. Bare en sludder, som sagtens kan komme til at handle om andre ting end emnet.

Dernæst aner du ikke, hvad WordPress er. WordPress er et stykke software, som er motoren bag nogle millioner hjemmesider. Blandt andet den lækre lille sag, du nu sidder og kigger på.

Det afføder din næste rynken-på-panden, for kan man virkelig interessere sig for et stykke software? Tjaa, tjoo, vil jeg så sige. I hvert fald så meget, at det er noget så forbandet rart at kende en masse folk, der kan hjælpe i nødsituationer. Dernæst har jeg allerede mødt en del af de prægtige mennesker, der også synes, at det kan være meget hyggeligt at få en sludder om den slags benørdede ting. Og WordPress er efterhånden herremainstream, dér, så det er ikke kun en Nørdernes Kampdag.

Med andre ord: Du burde også være der. Alle, der på noget tidspunkt kunne finde på at skulle lave sig en simpel hjemmeside eller en blog kan få noget ud af det. Vi er nemligt rasende gode at have ved hånden, og så er vi brandhyggelige og rare.

Nødvendig info finder du på WordPress DK.

2 thoughts on “WordPress DK Meetup”

  1. Hep. Du har jo briefet mig og jeg har også set det på wordpress.dk, men det lyder jo som et super arrangement. Jeg regner med, at kigge forbi i nogle timer med min laptop. Måske ikke så meget længere – der er travlt med en nyfødt lille mand på hjemmebanen.

  2. Et par timer burde også være rigeligt til lige at få vendt wordens pressede situation. Endelig får jeg så også lejlighed til at trykke dig i næven og ønske tillykke med Eskild 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top