In Danish

Varsel: Snestorm

Det har jeg altså ikke tid til. Kan du så lade være, bette vind.

DMI siger, at der kanske kigger en lille snestorm forbi i morgen aften. Det passer mig noget så ganske ilde. Torsdag aften har jeg boksning på programmet, og det ville da nu passe mig en del bedre at måtte blive hjemme fra det, end at skulle blive hjemme fra Ratatat-koncert på Loppen i morgen. Men selvfølgelig, hvis bare jeg tager afsted i god tid, så kan jeg jo højst risikere at måtte blive på Christiania natten over.

Jingle bells, jingle bells…

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: