De tangerer 100 kampe hver gang de spiller

·

·

Jeg glemmer helt, at jeg ikke længere har en seperat fodboldblog og at dette derfor er stedet til at skrive om den slags. Desuden havde jeg også glemt, at jeg havde lovet Flemming at stykke én sammen, som vi sammen kunne udvise meget sporadisk fodboldviden på. Well well, som de siger over there. Så tager vi da bare lige et boldindlæg her. Håber ikke det bliver alt for Rommedahhhlsk (altså indlæget … altså dårligt … altså …).

Nå, men ikke overraskende er det italiensk fodbold, der er for federen og skal have en kommentar med på vejen. De er nu engang skøre de romere!

Men det handler ikke om calciopoli eller tilskueroptøjer. I stedet handler det om Kongen. Paolo Maldini, that is. Han kan nemlig spille kamp nummer 100 i morgen i Champions League. Det skriver bold.dk (som ikke er på adressen bold.dk – de er også skøre). Jeg vidste det ikke og er bold.dk evigt taknemmelig for at have fortalt mig det. Jeg blev dog en kende forvirret:

100 kampe i den fornemmeste turnering er der indtil videre kun tre andre spillere som har opnået, men altså endnu ingen italiener. Maldini vil i givet fald slutte sig til eksklusive klub, som indtil videre består af Real Madrids Raul, Roberto Carlos, David Beckham og Bayern Munchens Oliver Kahn, som hver gang de spiller tangerer den milepæl.

Jeg er forvirret over to ting:

  1. Tre andre spillere har nået 100 kampe, nemlig 1) Raúl 2) Roberto Carlos 3) David Beckham og 4) Oliver Kahn. Mærkeligt.
  2. De tangerer milepælen 100 kampe, hver gang de spiller? What? Det tror jeg ikke, man kan.

Ergo har jeg spenderet et par miutter af min aften på at researche. De er fire. Og de har spillet hhv. 106, 105, 102 og 100 kampe. Så er det på plads.

God kamp i morgen. Forza Milan!