Categories
In Danish

Fredsmægler

(via oD Today)

ImpactGames har lavet et spil, der går ud på at skabe fred i Mellemøsten.  Spillet hedder PeaceMaker, og det ser faktisk ud til at være rigtig fedt. Det koster $20, hvilket – sammen med generel tidsnød – er nok til at holde mig væk. Men måske når jeg engang om forhåbentlig ikke for længe bliver arbejdsløs…

Er der ikke en eller anden, der prøver?

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.