Categories
In Danish

The Knife takker

(via Soundvenues blog)

Det arty-farty søskendepar Karin Dreijer Andersson og Olof Dreijer i The Knife* viser sig ikke længere (utilsløret) offentligt, men de formåede alligevel igen i år at takke for det hav af priser, deres landsmænd helt naturligt har givet dem. Igen på enormt underholdende vis:

Der var dog engang, de viste sig offentligt. Blandt andet sammen med sanglærken (dør den betegnelse aldrig?) Jenny Wilson i den ene video til deres hit “You Take My Breath Away” fra 2003-albummet Deep Cuts (intern kommentar: nummeret er et tilbagevendende omdrejningspunkt blandt Lydhørfolk, så nu har vi et sted at finde info, når jeg igen-igen glemmer det hele ;-)):

Den anden videoudgave af nummeret er her.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.