Categories
In Danish

Kniven på struben

Jeg var til en helt igennem fantastisk, fremragende og forrygende koncert med The Knife i VEGA i går. Fanfuckingtastisk, siger jeg bare! Og meget andet gider jeg faktisk ikke rigtig sige. Andet end:

  • Den videooptagelse, jeg selv skød, stinker, så den gider jeg ikke dele med verden. I stedet får du lige deres video “Like a Pen”. Super video. Super(t) nummer.
  • Planningtorock, som er opvarmning, er en totalt freaked out arty-farty post-Joplin-agtig tøs fra Bolton, der lever i Berlin, og som kaster om sig med skrig og visuelle effekter. Hun var ikke ligefrem suveræn, men der var tilpas med lyspunkter, så tag hende med i aften, hvis du skal derind.

[gv data=”EK8L6MCTK3k”][/gv]

Og undskyld, jeg kan ikke lade være: Jeg måtte nærmest knive mig selv i armen…

UPDATE 18/10/06 15:50: Anmelderne er enige:
Jakob Bagterp for Soundvenue
Morten Sternberg for Gaffa

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

10 replies on “Kniven på struben”

Glæder mig til den. Det kunne sagtens gå hen og blive den 5. dvd i min ganske uimponerende samling 🙂

Håber i øvrigt, at tirsdagskoncerten var lige så forrygende som mandagskoncerten?

Præcis. Det skaber fokus på musikken og deres politiske statements. Når noget virker, vil jeg ikke kalde dem mærkelige. Geniale, derimod. Effektfulde, måske.

Jeg ved sgu’ ikke rigtig hvad jeg skal mene om the knife, men “Kniven på struben” som du skriver minder mig om et andet hype’t indienavn: Eagle*Seagull med deres nummer ‘Your beauty is a knife i turn on my throat’.

Link til Yeti Don’t Dance

Hvis ikke du kender det skulle du lige tage og lytte til det…

Tjaa tjoo. Det er jo slet ikke så tosset. Det går over i en lidt småkedelig udgave af en Madness-Cure-mutant her og der. Det kunne jeg dog sagtens lære at elske også.

Lover du så også, at du vil lære at elske The Knife? 😉

[quote comment=”45167″]
Lover du så også, at du vil lære at elske The Knife? ;)[/quote]

okay okay, så si’r vi det. Jeg skal nok prøve i hvert fald.

Comments are closed.