Kniven på struben

·

·

Jeg var til en helt igennem fantastisk, fremragende og forrygende koncert med The Knife i VEGA i går. Fanfuckingtastisk, siger jeg bare! Og meget andet gider jeg faktisk ikke rigtig sige. Andet end:

  • Den videooptagelse, jeg selv skød, stinker, så den gider jeg ikke dele med verden. I stedet får du lige deres video “Like a Pen”. Super video. Super(t) nummer.
  • Planningtorock, som er opvarmning, er en totalt freaked out arty-farty post-Joplin-agtig tøs fra Bolton, der lever i Berlin, og som kaster om sig med skrig og visuelle effekter. Hun var ikke ligefrem suveræn, men der var tilpas med lyspunkter, så tag hende med i aften, hvis du skal derind.

[gv data=”EK8L6MCTK3k”][/gv]

Og undskyld, jeg kan ikke lade være: Jeg måtte nærmest knive mig selv i armen…

UPDATE 18/10/06 15:50: Anmelderne er enige:
Jakob Bagterp for Soundvenue
Morten Sternberg for Gaffa