Categories
In Danish

Ingen e-mail (igen)

Bare lige hvis nogen skulle undre sig: Min e-mail-forsyning er igen nede, så jeg har ikke fået elektropost siden fredag. Hvis du har sendt noget til mig, får jeg det sikkert i løbet af de næste par dage. Vil jeg tro. Og håbe.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Ingen e-mail (igen)”

Jeg har skam Gmail, men kan på ingen måde overskue at skulle overbevise heeeele verden om, at de skal bruge den. Både min side og e-mail bliver i øvrigt flyttet til mere stabile lokaler om et par uger (tror jeg det er), så i fremtiden regner jeg med at have e-mail-adgang i op til flere dage i træk 😉

Comments are closed.