Jeg er ENFP

·

·

Jeg har set tv i dag. I tv er der reklamer. En af dem var for Jobindex, som har en gratis online personlighedstest. Så var det jo altså så lige, at jeg skulle undersøge, hvaffor en stodder jeg er.

Jeg er så ENFP. Kendetegnende for denne type er, at vi har fokus på at undersøge alle muligheder. Men lad os tage den i sin helhed:

ENFP-typer er ofte kreative, dynamiske og inspirerende personer, som holder af at hjælpe andre mennesker med at opdage deres potentiale og ressourcer. Deres talent ligger i at kunne afdække den dybere betydning, finde ind til sandheden og motivere andre. For dem ligger der en mening og betydning i enhver handling, der sker omkring dem, hvilket andre kan finde besynderligt og uforståeligt.

For ENFPer er det derfor vigtigt, at organisationen eller virksomheden er ubureaukratisk, så der er mulighed for hurtig handling. Ofte vil man finde ENFPer i job, hvor de kan bruge deres evne til at undersøge alle muligheder og motivere andre. Derfor finder man dem ofte i stillinger, hvor de kan arbejde med mennesker og være med til at fremme deres personlige udvikling og vækst, så disse mennesker finder frem til deres ressourcer og potentiale. Ofte vil de være at finde inden for:

Det ser jo ikke helt mærkeligt ud. Ja, faktisk er det en samling af brancher, som jeg enten er en del af eller godt gad forsøge mig med, hvis jeg havde evnerne. Menøhh. Krea? Mig?


%d bloggers like this: