Categories
In Danish

Man har en espressomaskine

… til man køber en ny. Alternativt finder den endnu ældre på loftet. Som de siger i de varme lande.

Jeg har optimeret mit gamle tema, så det nu aldrig har været flottere i Internet Explorer. Det kræver dog, at du har IE7. Jeps. Og såmænd. I IE6 er det det samme, som det har været længe. I endnu ældre udgaver er det bare blevet endnu grimmere, end det var før, men det kan jeg sagtens leve med. Jeg tror nemlig det virker, og så kan jeg jo samtidig gokke folk i nøden, når de brokker sig over min grimme side.

Nøddegokket kommer her (for future reference, som de siger over there (nej nej, ikke Sverige, den anden vej, red.)):

Ego: Kvajpande og døgenigt! Du skal da bare bruge en ordentlig browser.
IE-person: [blablabla]
Ego: Hvad? Det er det program, som ligger på din computer til at læse interwebbet med.
IE-person: [blablabla]
Ego: Hvad? Nå ja ja, undskyld. Internettet, så.
IE-person: [blablabla]
Ego: Hvad? Nej nej, Internet Explorer er kun én blandt mange muligheder. Og den dårligste, for at det ikke skal være løgn. Men en del firmaer har dog ladet sig kue af Microsoft og har derfor tilpasset deres sider efter Microsofts standarder. Behold derfor Internet Explorer på computeren, men brug det kun i nødstilfælde. Ved normal hjemmesidekigning, vil du blive meget gladere for Firefox, Flock eller Opera. Det er hurtigere, nemmere og sikrere.
IE-person: [blablabla]
Ego: Hvad? Ja, det er gratis. Modsat, du ved, Microsofts produkter.
IE-person: [blablabla]
Ego: Hvad? Ja, det giver enormt god karma.

[…]

Ego: Er vi glade?

P.S.: Jeg gad i øvrigt godt, at jeg havde en espressomaskine.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

9 replies on “Man har en espressomaskine”

Ikke det der ligner … men tak. Eller jo, måske, men jeg kunne ikke forestille mig det. Jeg har slettet to plugins, som jeg ikke brugte. Og idet jeg ikke brugte dem, burde det ikke have noget at sige. Men måske jeg uforvarende havde et af dem aktiveret uden at kalde det, og dermed har tappet på nogle resurser (er det ikke sådan, vi staver det nu om dage?).

Men dybest set (så dybt er det heller ikke, I know), så har jeg ikke forbedret ordentlige browseres læsning af siden. Jeg har kun rettet i [if IE]-stylesheetet. Dvs. jeg har lavet det til to – [if IE 6].css og [if IE 7].css.

Men: Et enkelt tweak i hoved-stylesheetet, så kan [if IE 7] vist kyles ud 😛

Det, jeg vistnok siger, er: IE7 er trods alt en forbedring af IE6.

Hvordan kan du have noget mod det, når du samtidig skamroser det med dit valg af superlativer. “Bæbrun” og “hippiedesign” er jo toppen af poppen indenfor hjemmesidedesign 🙂

Comments are closed.