WordPress DK er din ven

Med udgivelsen af den danske udgave af “WordPress 2.0.5 Ronan” i går, gik jeg over til at bruge wordpress.dk til at offentliggøre den slags. Det giver rigtig god mening, synes jeg 😉

Men lad os da lige for nostalgiens skyld tage en sidste versionerings-round-up her på stedet. Den nye udgave er kommet til verden fordi en del sikkerhedsrettelser og bug-fixes helst ikke skulle vente til at 2.1 er færdig. 2.1 kommer til at rocke din verden, men den må du vente et stykke tid på endnu. Udover alle de rettelser, du ikke umiddelbart kan se uden at dykke ned i kildekoden, så har en meget brugervenlig rettelse fundet sted: Plugins bliver nu listet alfabetisk efter deres navn – ikke længere efter deres filnavne. Det var da nu alligevel på tide!

Der er indtil videre kun fundet en enkelt fejl i den nye udgave, men hvis du er en af de forholdsvis få, der bruger FastCGI, vil du blive en glad blogger, hvis du sørger for at hente Tempus Fugits WP 2.0.5 Tuneup, så dine redirects virker igen.

Og til sidst en lille kuriøsitet. For føste gang nogensinde er en udgivelse ikke opkaldt efter en jazz-legende, men i stedet efter en af hovedudviklernes nyfødte søn, Ronan Izrail Boren. Funny, that.

2 thoughts on “WordPress DK er din ven”

Comments are closed.

Scroll to Top