Nedtur i cyberspace

Jeps. Hjemmesiden har været nede i nogle dage. Det samme har min e-mail, så hvis du har sendt mig noget spændende siden natten til fredag, varer det sikkert en dag eller to, før jeg finder det (send evt. igen). Efter sletning af spam har jeg 114 e-mails, jeg skal have kigget igennem, så du kan nemt være blevet væk i mængden, selv om du er herre-mega-gigantisk vigtig i mit liv.

En del af det er noget WordPress-halløjsa, så efter en hurtig skimning har jeg både spottet et par uvante og velkendte navne blandt resten. Poul, Jakob og en Hanne Larsen kan regne med svar engang i morgen eftermiddag, når jeg ikke længere er Under the Influence.

Vi ses derude!


Posted

in

by

Comments

6 responses to “Nedtur i cyberspace”

 1. jakob avatar

  Godt at have dig tilbage:)Arbejdsdagen var ved at blive en smule lang, uden dine skøre infald – Craaazy monkey!! Skidt pyt med kampen, den må vi have til gode..

 2. René avatar

  Skøre indfald? Nu rabler det da for dig. Nææææ nej, her på stedet holder vi os til knastørre fakta fra matematikkens verden. Eller noget…

  Og ja, kampen… Der er nu engang andre ting i livet end et rockerkoldt Bundby Stadion med et rockerkoldt Bundbyhold mod en rockerkoldt ni-kilo-hold. Ikke at jeg kategorisk nedvurderer taberbold, men lune, brune steder er heller ikke at kimse ad 😉

 3. jakob avatar

  [quote comment=”44893″]Ikke at jeg kategorisk nedvurderer taberbold, men lune, brune steder er heller ikke at kimse ad ;-)[/quote]

  Nej, for så ville du jo næppe holde med Milan?

 4. René avatar

  De spiller ikke taberbold. Og da SLET ikke nede på bunden-af-superligaen-niveau.

  At de burde score flere mål er en helt anden sag…

 5. Poul avatar
  Poul

  Shevy, du er et skideskørt skideskur! Og en uundværlig daglig strømpil i den hyperhektiske globaliserede verden. Godt at se din isse tilbage i gesjæften. Jeg venter i højspænding på mailsvar, men giv dig blot god tid. Det var vist ikke så vigtigt.

  Kan forstå at du har følt dig helt amputeret under disse netnedbrud. Skræmmende og fascinerende, hvor afhængig man er blevet af internet og anden nymodens telekommunikation. Skræmmende fordi man føler sig så pissesårbar, når skidtet går ned. Og fascinerende da man jo er blevet afhængig af det, fordi det letter kommunikationen med venner, familie, arbejde og andre homies i den “globale landsby” så gevaldigt meget.

 6. René avatar

  E-mail-svar, siger du nok… Det er vist rigtigt, der mangler stadig et svar. Coming up one of these days 🙂