Categories
In Danish

Er du også lydhør?

De svenske elektrojazzere Koop udgav i går et nyt album, Koop Islands, Og du skal have det! Det er ualmindeligt godt og du vil frydes over at have lært det at kende. Måske endda, det bliver din nye bedste ven?

Jeg har kun været i stand til at finde en enkelt anmeldelse af albummet. Anmeldelsen hos Lydhør, er ganske enkelt bare rigtig rigtig god. Det er jo nærmest prosa. Genial anmelder. Woohooo. Eller … ikke! 😉

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “Er du også lydhør?”

Jeps den gode shevy er skam med ombord – men det er da længe siden vi har set noget til dig nivå-niller 😉

Kan vi måske snart forvente et besøg?

@Niller: Nemmerlig. Een er blevet headhuntet – vistnok fordi andre er meget lidt aktive 😉

@Kristian: Det er sådan han skal have den! 🙂

Det er desværre begrænset med koncerter man kommer til, når ens sengetid er 21.15….og musik har jeg ikke råd (og tid) til, men når nu specialet er færdig i december engang, så skal den ikke ha for lidt!!!

Det lyder jo bare herligt, at vi indenfor en overskuelig fremtid kan forvente flere fine ting fra din pen Niller…

Comments are closed.