Categories
In Danish

Akademiske blogs

Henry Farrell fra Crooked Timber offentliggjorde i går, at han har sat en wiki op for at skabe et overblik over akademiske blogs. Desværre for ham er CT så populær, at wikien, som ligger på hans personlige server, gik ned under presset. AcademicBlogs er dog oppe igen, så nu synes jeg, at du skal kigge forbi – og hvis du kender til danske akademikerblogs, så ville det også være mægtigt pænt af dig at tilføje dem.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.