WordPress 2.0.4 på dansk

Der er kommet en ny sikkerhedsopdatering med indbygget insektdræbning (mere end 50 insekter er blevet dræbt). Desuden er standardtemaet blevet rettet flere steder. WordPress 2.0.4 på dansk er med andre ord nu tilgængelig for download. Som altid vil det være rart med rettelser osv., hvis I skulle falde over noget.

Sådan opdaterer du:

 1. Hent WordPress 2.0.4 på dansk
 2. Overskriv de gamle filer på serveren
 3. Gå til administrationsdelen
 4. Følg instruktionerne

Det var det.

7 thoughts on “WordPress 2.0.4 på dansk”

 1. Tak som altid for at lave en god oversættelse og man må fandme sige du er hurtig. Det er ikke engang 2 dage siden 2.0.4 kom ud så vidt jeg ved. Mange tak skal du have.

 2. Så vidt jeg kan huske, stod der 13 timer ud for indlægget fra udviklingsbloggen om offentliggørelsen – hvilket vel egenlig er ok, eftersom den engelske version dermed blev udgivet klokken 04:00 dansk tid :-S

 3. Nej nej, du misforstår mig helt. Jeg nørdede ikke til klokken 4:00. No way José. WordPress-folkene offentliggjorde den nye version klokken 4:00 dansk tid. Det så jeg skam først op ad formiddagen, da mit engang ganske spændstige korpus trillede ud af sengen.

  Næææ nej, jeg skal skam ikke have medlidenhed. Ellers tak (var dog også klar over, at det nok ikke var hos dig, jeg skulle hente den. Hvis det altså var, at det var 😉 ).

 4. Hey! René

  Jeg er lidt forsinket til WP 2.0.4, så jeg opdager det først nu.

  Men dine links til .zip filen virker ikke i dit indlæg.

Comments are closed.

Scroll to Top