WordPress 2.0.4 på dansk

Der er kommet en ny sikkerhedsopdatering med indbygget insektdræbning (mere end 50 insekter er blevet dræbt). Desuden er standardtemaet blevet rettet flere steder. WordPress 2.0.4 på dansk er med andre ord nu tilgængelig for download. Som altid vil det være rart med rettelser osv., hvis I skulle falde over noget.

Sådan opdaterer du:

 1. Hent WordPress 2.0.4 på dansk
 2. Overskriv de gamle filer på serveren
 3. Gå til administrationsdelen
 4. Følg instruktionerne

Det var det.


Posted

in

by

Comments

7 responses to “WordPress 2.0.4 på dansk”

 1. Kristian avatar

  Tak som altid for at lave en god oversættelse og man må fandme sige du er hurtig. Det er ikke engang 2 dage siden 2.0.4 kom ud så vidt jeg ved. Mange tak skal du have.

 2. René avatar

  Så vidt jeg kan huske, stod der 13 timer ud for indlægget fra udviklingsbloggen om offentliggørelsen – hvilket vel egenlig er ok, eftersom den engelske version dermed blev udgivet klokken 04:00 dansk tid :-S

 3. Ricco avatar

  Fisker du efter medlidenhed fordi du har siddet og nørdet til kl. 04.00? Glem det.

 4. René avatar

  Nej nej, du misforstår mig helt. Jeg nørdede ikke til klokken 4:00. No way José. WordPress-folkene offentliggjorde den nye version klokken 4:00 dansk tid. Det så jeg skam først op ad formiddagen, da mit engang ganske spændstige korpus trillede ud af sengen.

  Næææ nej, jeg skal skam ikke have medlidenhed. Ellers tak (var dog også klar over, at det nok ikke var hos dig, jeg skulle hente den. Hvis det altså var, at det var 😉 ).

 5. Janus avatar

  Hey! René

  Jeg er lidt forsinket til WP 2.0.4, så jeg opdager det først nu.

  Men dine links til .zip filen virker ikke i dit indlæg.

 6. René avatar

  Ahh. Sørme gør de da heller ikke. Det er hermed rettet. Tak for tippet 🙂