Categories
In Danish

wwwisitkort

Ved en hurtig gennemgang af referrers så jeg for lidt siden, at selvste Ingeniøren linker til mig. Det har indtil videre givet 22 besøgende og 9 downloads af WordPress på dansk gennem renecnielsen.com. Det skulle selvfølgelig undersøges, og sørme om ikke Lars Jensen har fundet på at bruge WordPress som elektronisk visitkortholder. Fin tanke, vil jeg tro (ejer ikke selv noget, der kan minde om et socialt netværk, der ville udstyre mig med et sådant). Hovedidéen er selvfølgelig også bare, at det kan bruges som adressekartotek. Hvilket titlen på indlægget Brug din weblog som adressekartotek, i øvrigt også pointerer ganske klart 🙂

Kan ikke helt finde ud af, om det ville være en god ting at bruge et par timer på. Tror ikke umiddelbart jeg har så meget brug for det. Men det er nu alligevel meget konstruktivt tænkt…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “wwwisitkort”

Hvis det er for at bruge/lave visitkort/netværk/cv, etc., så er LinkedIn (f.eks. mit “cv“) nok lidt bedre til dette, det kommer i hvert ud til flere… og på et internationalt plan.

Men går Lars Jensen ikke mere efter at have et online adressekartotek? I så tilfælde kan jeg kun være enig i Ib Michelsen, som skriver i kommentarerne, om ikke det er at skyde spurve med kanoner.
GMail kan fint håndtere kontakter, ligesom en milliard andre andre online applikationer/installationer sikkert kan.

Jeg vil i hvert nok også bruge noget andet end WordPress ;).

Comments are closed.