wwwisitkort

·

·

Ved en hurtig gennemgang af referrers så jeg for lidt siden, at selvste Ingeniøren linker til mig. Det har indtil videre givet 22 besøgende og 9 downloads af WordPress på dansk gennem renecnielsen.com. Det skulle selvfølgelig undersøges, og sørme om ikke Lars Jensen har fundet på at bruge WordPress som elektronisk visitkortholder. Fin tanke, vil jeg tro (ejer ikke selv noget, der kan minde om et socialt netværk, der ville udstyre mig med et sådant). Hovedidéen er selvfølgelig også bare, at det kan bruges som adressekartotek. Hvilket titlen på indlægget Brug din weblog som adressekartotek, i øvrigt også pointerer ganske klart 🙂

Kan ikke helt finde ud af, om det ville være en god ting at bruge et par timer på. Tror ikke umiddelbart jeg har så meget brug for det. Men det er nu alligevel meget konstruktivt tænkt…


%d bloggers like this: