Ikke noget at komme efter

Den sidste nye besøgende her på siden kom hertil via en søgning på “Dansk Fisse“. Jeg må desværre sige, at der ikke er ret mange ting, der er i større restordre end netop det. Må jeg venligt men bestemt bede dig komme tilbage en anden gang (bare tag dig god tid, mester). Eventuelt kunne du også bare finde dig et andet udskænkningssted? Af andre nye hits kan jeg nævne “udine – italien“, “golf hjemmeside“, “fisse fisse fez, “1 års jubilæum” og “varm luft, slang“. Sidstnævnte har vi rigeligt af.

4 thoughts on “Ikke noget at komme efter”

  1. Hehe. Det tror jeg ikke på. Du ville med det samme have vidst, at der ikke var noget at komme efter på renecnielsen.com (og værre endnu, IRL) 🙂

  2. Ja det er stærke sager, der søges efter ude bag de tilsyneladende anonymiserende ip-numre.

    Jeg er også overbevist om, at ikke alle brugere er helt på det rene med, hvilke spor de efterlader sig. Også selvom man “bare” søger i Google. Jeg har fx selv haft nogle knapt så flaterende søgninger stammende fra “pæne” virksomheder og offentlige instanser.

    Hvis jeg havde flere frække ord og fraser i mine alt for knastørre indlæg, ville jeg måske blive mere forbavset over, hvad folk søger efter mens de er på arbejde. Måske skulle jeg fylde et enkelt indlæg med et hav af frække. Bare sådan for researchens skyld.

  3. Ja, det kunne da egentlig være meget sjovt at lave en lille liste over, hvad de søger på fra nogle af de pæne ip-adresser.

    Den ryger også på min to-do-liste 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top