In Danish

Singlers dag

Jeg har rigtig god power i dag. Mødte klokken 8.00 og alt sådan noget. Jeg tror måske det skyldes, at i dag er min dag. I ved, lige efter Fars Dag kommer Singledag. Jeg havde helt glemt det, men da jeg skulle navngive dagens udgave af specialet og kiggede på datoen, kom jeg helt automagisk i tanke om det. “Alkoholistbehandling 06-06-06”. En opfordring fulgt af en triplekonstatering giver stof til eftertanke…

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Tøhø – og øv. Synes nok, der var noget lusket ved denne dag…

 2. Det er sjovt som verden griner os lige i fjæset, men så vidt jeg husker er det din egen skyld….Ikke at jeg ikke forstår dit fravalg, slet ikke!

 3. “En opfordring fulgt af en triplekonstatering”

  Tænk, det lyder som (DFs og TV2s) dhimmificering og skræmmepropaganda, bestemt ikke en opfordring til efterfølgelse. Den dæmonisering, der foregår er ikke retfærdig og kun med til, at polarisere debatten.

  Den violinspillende mandrilaftale lytter ved dørene? Hvor findes de retfærdige politikere, der sætter retssikkerhed og mennesket over systemet, politisk mudderkastning med personforfølgelse og ofring af uskyldige?

 4. @Antispin

  Det er flot Birgitte…

  Så er du tilbage med de mange uforståelige spørgsmål – til stor glæde for….hmm… hvem skriver du egentlig til?

  “Den violinspillende mandrilaftale lytter ved dørene”?

  Tror du ikke at du skal overveje at søge hjælp?

 5. Antispin

  Villadsen, drop det @

  Jo jeg har brug for hjælp til, at smide terroristerne fra Absolut Mandrilaftalen ud og hjælp til, at holde børnehaven i Folketinget fra døren (de tror fejlagtigt, at mit hjem er en offentlig legeplads de kan tumle på).

  Så har jeg også brug for en stærk mand til, at smide den danske Donald Rumsfeld ud af mit hjem. Han lider af storhedsvanvid.

 6. @Iben: Megalusket dag…

  @Thomas: Det er helt sikkert min egen skyld. Langt hen ad vejen i hvert fald…

  @Antispin, vol. 1: *Værsågod, her er en violin*

  @Villadsen: Præcis.

  @Antispin, vol. 2: Mmm aha.

 7. HA HA HA HA – du er jo fuldstændig fesen af Birgitte.. Det næste bliver vel en beretning om dengang du blev bortført af marsmænd der fløj rundt i din dagligstue i en flyvende tallerken mens den danske udgave af Donald Rumsfeld så måbende til???

  Bare fordi man er paranoid, betyder det ikke, at der ikke er nogen efter een.

  Jeg synes seriøst du skal tage at få scannet hjelmen – der er da tydeligevis sket en kortslutning.

 8. Drop dine SPYdigheder. Du lyder som Casper Christensen i LFLV hvor han forgæves prøver, at redde sin brøler med et falsk latterbrøl indeholdende ordet “Aprilsnar”.

  Du har vist fået gode ideer fra Gulag. Mon ikke du skulle omdøbe dine flyvende marsmænd til CIA flyvninger? Hvorfor nøjes Donald kun med at måbe? Er han en gemen hykler?

 9. Hvad siger doktoren Birgitte..? Har du fået stillet en diagnose??

 10. Villakuller, jeg er ikke doktor og stiller ikke diagnoser, men henviser gerne dig og andre til politiet, så du/I kan undersøges for perverteret narcissisme.

 11. Antispin, det ville glæde mig umanerlig meget, hvis du gad stoppe alle dine intetsigende, men dog elitært opblæste kommentarer, så jeg kan have min hjemmeside i fred.

  Dette er en blog. En blog er en hjemmeside, hvor forfatteren/forfatterne skriver indlæg, som andre (oftest) kan kommentere på. Hvis du selv vil finde på noget at svine andre til over, så brug din egen blog eller benyt et debatforum. Debatfora er lavet til at den enkelte bruger selv kan finde på emnerne (eller ikke-emnerne i dit tilfælde).

  Her på stedet kan vi i stedet debattere det, jeg skriver – ikke alt muligt ligegyldigt pladder, som du måtte finde spændende. Det er supermegamøgirriterende, at de kommentartråde, som du deltager i, handler om alt andet end det, man som læser bør kunne regne med.

  Næste gang du lukker varm luft ud, gider jeg ikke godkende din kommentar. Du er ikke sjov længere, men kun en pine og en plage at skulle læse. Hvis du har noget konstruktivt at byde ind med (hvilket jeg meget kraftigt tvivler på) eller hvis du rent faktisk har en kommentar til det, jeg har skrevet, så er du hjertens velkommen. Din ligegyldige fremmedordsdropping kan du godt holde for dig selv. Tak.

 12. Fremmedordsdropping? Det var jeg ikke klar over. Skal gerne kalde en skovl ved rette danske almindeligt brugte navn.

  Jeg har skam holdt mig til dit indlæg, som netop handler om Alkoholistbehandling som den behandling vi kender fra Absolut Mandrilaftalen som netop er sagens kerne idet den spiller fandens violin og det er her triplekonstateringen 666 entrer scenen, som en DAD, der skiller fårene fra bukkene til singlelivet. Mine indlæg er derfor yderst relevante, da jeg er blevet forfulgt af Mandrillerne. De har overskredet grænsen for min privatsfære og det er jeg hamrende sur over.

Comments are closed.

%d bloggers like this: