Categories
In Danish

Hvor bor Hestehovedet?

I går fik jeg to besøg her på siderne, fordi en eller anden (håber virkelig ikke, at der var tale om to af hinanden uafhængige personer) havde googlet “hvor bor van nistelrooy“. Og jeg indtager da rigtignok også de to første pladser. Meget imponerende. Men jeg ved det nu ikke. Men nu vi er i gang, kan vi da lige kigge lidt på mine andre hjemmesidestats. Vi tager udgangspunkt i de første 8 dage i denne måned:

  • Jeg haft besøg 1.168 gange. De 970 (91 %) kom fra Danmark. Der var derudover blandt andet 38 besøg fra Norge, 11 fra USA, 7 fra Tyskland, 6 fra Sverige og 5 fra Frankrig.
  • Det er i gennemsnit 146 besøg om dagen.
  • 71 % bruger Internet Explorer. 26 % bruger Firefox. Langt hovedvægten af mine besøgende synes derfor helt sikkert, at jeg har en meget grim side.
  • 95 % bruger Windows. 5 % bruger Mac. Nogle få kører Linux.

Så ved vi det.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.