In Danish

Mobilinternetal kommunikation

Når jeg i disse dage klarer den internetale kommunikation, foregår det via min mobil. Min telefon og egernmail er dog ikke helt enige om det grafiske brugerinterfjæs, så min e-mail-rutine endte lidt skævt i morges. Vigtigst af alt beholdt den de 56 e-mails, jeg ville slette, og slettede de 23, jeg gerne ville læse. Hvis du sendte en e-mail til mig mellem tirsdag aften og i morges: send igen, tak!

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Hej dernede,

    Du er godt nok kommet alternativt afsted, hva’? Men godt at du trods alt er kommet frem. Og maden er nam-nam. Glæder mig til at høre mere. Fortsat god tur til dig og Flemming.

    Vh. Poul

  2. Tusind tak, Røvballe!

    Og ja, det er set mere elegant. Men på den anden side er der tale om et trademark mig-scenarie, så alt er som det skal være. Du får den fulde historie over et par hvedesnask på røjseren.

    Ciao.

Comments are closed.

%d bloggers like this: