Mobilinternetal kommunikation

Når jeg i disse dage klarer den internetale kommunikation, foregår det via min mobil. Min telefon og egernmail er dog ikke helt enige om det grafiske brugerinterfjæs, så min e-mail-rutine endte lidt skævt i morges. Vigtigst af alt beholdt den de 56 e-mails, jeg ville slette, og slettede de 23, jeg gerne ville læse. Hvis du sendte en e-mail til mig mellem tirsdag aften og i morges: send igen, tak!

2 thoughts on “Mobilinternetal kommunikation”

  1. Hej dernede,

    Du er godt nok kommet alternativt afsted, hva’? Men godt at du trods alt er kommet frem. Og maden er nam-nam. Glæder mig til at høre mere. Fortsat god tur til dig og Flemming.

    Vh. Poul

  2. Tusind tak, Røvballe!

    Og ja, det er set mere elegant. Men på den anden side er der tale om et trademark mig-scenarie, så alt er som det skal være. Du får den fulde historie over et par hvedesnask på røjseren.

    Ciao.

Comments are closed.

Scroll to Top