Categories
In Danish

Pizza og Røvsnaps

Pizza og Røvsnaps Pizza og Røvsnaps, Billede uploadet af shevy.

Der er ikke noget, der er så jublende godt, at det ikke er ren røvsnaps for noget andet. Er ankommet i Milano – modsat min kuffert – og der er togstrejke. Nå ja, fik jeg nævnt, at det står ned i stænger? Jeg får heldigvis min kuffert inden for de næste fem dage, så der kommer ingen tuderi herfra. Hvorom alting er: Der er god mad, så jeg er en lykkelig mand 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “Pizza og Røvsnaps”

Hehe er da altid noget du selv er ankommet til det rigtige sted!

Ville være mindre heldigt hvis du var 5 dage forsinket og din bagage var ankommet til Milano.

Det kan du da have noget så ganske ret i. Desuden har min kuffert ikke min tålmodighed når det kommer til at vente på tog pga strejke, så der kunne nemt have opstået uønskede situationer 🙂

God mad, smukke piger …. hvad mere kan en mand forlange??? 🙂

tja måske et tørt sted at sove…men sådan et har du jo??

Jæs jæs. Pga strejken kom jeg dog lidt for sent, men min værtinde ventede heldigvis på aftalte sted, da jeg endelig troppede op i Genova. Hun lavede endda lækker mad og hev både øl og vin frem, så her går det godt. Ja, vejret er endda godt i dag. Hvis bare ikke jeg havde tredjedagstøj på… 😉

Comments are closed.