Lidt virtuel kærlighed

Bloggen har fået lidt kærlighed i aften. Blandt andet er den blevet en kende pænere i Internet Explorer (i perioden 13-19 marts var der besøg 401 gange af en IE-browser, så jeg måtte jo næsten bruge et par timer på de uheldige sjæle på et tidspunkt). Jeg siger det igen: Brug Firefox. Det er sikrere, bedre og giver langt bedre karma! Jeg har samtidig fjernet “Too Cool for IE” selv siden stadig er alt alt for cool til IE. Fat det så! 🙂 Jeg har desuden leget lidt med mouse-over-pop-up-dimsen, så baggrunden nu er lidt mørkere, teksten lidt større – og vigtigst af alt: Den popper op FORAN menuboksene. Samtidig har jeg lavet skrifttypen om på hele siden, men har endnu ikke taget stilling til, om det var en god idé. Men mit bud er, at det ikke bliver lavet om foreløbig. Mine citater i indlæggene har også fået et løft (eller pift, hvis du er mere til den slags). Heller ikke her kan jeg finde ud af, om det er gået godt. Den baggrundsbrune er lidt fesen, men jeg vænner mig måske til det engang. Desuden kan skyggeeffekten sagtens sammenstilles med en polioramt 80-årigs første session med Word, men igen, jeg vænner mig måske til det. Jeg har også fået repareret min redirecter til blogistikken, så du kan nu igen dykke ned i lidt lækker statistik ved at klikke på “stats” oppe foroven eller i sidemenuen (jeg ved det godt – det er unødvendigt at have to menuer, but wtf). Mest tid er der dog gået med at forsøge at gøre noget ved billedsiden. Jeg har lavet en fejl et sted, så det kun virker i Explorer. Det må være en grum fejl, når Explorer læser det så forkert, at det bliver rigtigt. Any hints are welcome, men latterliggør mig venligst ikke. Det har virket på et tidspunkt, så dengang kunne jeg åbenbart godt finde rundt i de fantasillioner af divs jeg har stykket siden sammen med.

4 thoughts on “Lidt virtuel kærlighed”

 1. Nu bad du jo ikke ligefrem om input til skrifttypen – men det får du så alligevel…

  Jeg synes klart bedre om den skrifttype du benyttede før gårsdagens angreb på siden…

  Den nye font minder ALT for meget om Times New Roman som for mig svarer til at benytte Nokia Tune som ringetone – blot fordi man ikke magter eller er for tyk mentalt til at skifte til en anden…

  Det var bare lige det jeg ville sige – hej 🙂

 2. Jo jo, det var jo lige nøjagtig det, jeg ikke kunne få mig til at bede om. Hence the pakken ind i vat. Jeg havde lidt dårlig samvittighed over at skulle pålægge mine læsere at bekymre sig om min skrifttype 🙂

  Pointe taget ad notam – jeg vil overveje videre 🙂

 3. Ja Ja – “nu skal det jo ikke være sure rønnebær det hele – jeg synes jo siden er fed og designet (minus valg af skrifttype) er cool…” sagde han mens han forsøgte at glatte sin skarpe udtalelse ud

 4. Haha. Jeg ved, at du kan være langt skarpere. Jeg tog det faktisk som et stort klap på skulderen, nu da det kom fra dig 😉

Comments are closed.

Scroll to Top