Categories
In Danish

2. WordPressdag

2. juledag er også 2. WordPressdag. WordPress 2.0 bliver offentliggjort den 26. december. Efter alt at dømme betyder det samtidig, at den danske version ikke kommer samme dag som originalen. Jeg er den lykkelige ejer af en familie, og det er vist nærmere den end nogle få ikke-engelsk-elskende danske bloggere, der får forrang i denne omgang. Det meste har jeg dog allerede oversat, så der skulle være en mulighed for, at den danske udgave udkommer inden nytår. Glæd jer. Der er mange rigtig fine nye funklende ting bag facaden – ud over Michaels nye udgave af standardtemaet (læg mærke til at Michael ikke selv bruger det – men du kan læse om det på hans side).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.