For gammel til at være ung

Jeg bruger halvdelen af ugen på at have tømmermænd – og når jeg ikke har det, er jeg bare ganske almindelig mørbanket. Skavankeret, kunne man velsagtens sige (uden det nødvendigvis behøver give mening). Lige som alle andre stokbærende mænd, der er 50 år ældre end mig. De er ganske givet også i bedre form og hører og husker bedre. Jeg har livet foran mig, som de siger. Fedt. I morgen skal det fejres med endnu en julefrokost. Det er faktisk lige hvad jeg trænger til. Jeg regner med at komme til at more mig kosteligt over revyen og sidde med et forventningsfuldt glimt i øjet når bandet spiller op til dans. Jeg bør sikkert også sætte mig ved de voksnes bord og lade med-studenterne være unge uden min indblanding. Cph Nightlife, watch out for them old geezers. Err, and the not so young geezer, that is I.

4 thoughts on “For gammel til at være ung”

  1. Måske burde det præsiceres at René på ingen måde er i fare for at blive voksen – bare gammel!!! 🙂

  2. Tak for præciseringen, Jeppe. Det er jo netop hele problemstillingen, tak for at du gjorde både Maltesen og mig opmærksomme på det. Jeg forsøger at leve som om jeg var 20, men … øhhh … det er jeg jo så ikke.

    Men heller ikke over 30 (muhahahahaha)

Comments are closed.

Scroll to Top