Categories
In Danish

Jeg hader det

Har lige set en pige blive kørt ned. Hvor er det ubarmhjertigt, ubehageligt og ubærligt. Det var bilistens skyld. Samfundet har med stor sandsynlighed lige fået sig hhv. en fysisk og en psykisk skadet person. God bedring til begge. Jeg må sige det endnu engang: Få nu flyttet noget af den privatbilisme ud af byen.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Jeg hader det”

Comments are closed.