In Danish

Grafisk overkill m.m.

Social Science Statistics Blog har for en sjælden gangs skyld lidt humor på tapetet. Nørdehumor, jovist, men for sørensen hvor er der dog nogle gevaldigt dårlige grafer rundt omkring i diverse videnskabelige artikler. SSSB henviser til “Top ten worst graphs“, som nogle biostatistikere har haft lidt sjov med at kompilere. Desværre har jeg lært noget ved at kigge på dem og læse om problemerne med dem.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: