Ældrebyrden

·

·

Det er altid spændende at se, hvor mange, der gider stemme til diverse valg. Det er nu engang en indikator for graden af demokrati, vi kan blære os med i ikke-demokratiske lande. Jeg var derfor glad for at se, at de hjemme i Fjerritslev lagde hårdt ud:

Målt i procent havde flest vælgere klokken 15 i år fundet vej til Fjerritslev Kro, hvor stemmeprocenten var på 34,9 procent.

Ikke kun et udtryk for en imponerende interesse for demokratiet, men også et udtryk for, at der er enormt mange gamle røvhuller ældre medborgere i Fjerritslev. Men lige så vigtigt er nok, at det er så lille en by, at man nærmest altid kan nå hen på kroen for at stemme i frokostpausen – lige meget hvilken arbejdsplads man har. På Oehlenschlægersgade Skole var der desværre kø da jeg skulle stemme efter arbejde, så sørme ikke om vi var mange der måtte mærke på egen fintfølende krop, at det er koldt at være udenfor. A propos en rigtig god grund til at sætte sit kryds langt væk fra Pøren Sind, Louise Frevert eller nogle af deres kumpaner.