Ældrebyrden

Det er altid spændende at se, hvor mange, der gider stemme til diverse valg. Det er nu engang en indikator for graden af demokrati, vi kan blære os med i ikke-demokratiske lande. Jeg var derfor glad for at se, at de hjemme i Fjerritslev lagde hårdt ud:

Målt i procent havde flest vælgere klokken 15 i år fundet vej til Fjerritslev Kro, hvor stemmeprocenten var på 34,9 procent.

Ikke kun et udtryk for en imponerende interesse for demokratiet, men også et udtryk for, at der er enormt mange gamle røvhuller ældre medborgere i Fjerritslev. Men lige så vigtigt er nok, at det er så lille en by, at man nærmest altid kan nå hen på kroen for at stemme i frokostpausen – lige meget hvilken arbejdsplads man har. På Oehlenschlægersgade Skole var der desværre kø da jeg skulle stemme efter arbejde, så sørme ikke om vi var mange der måtte mærke på egen fintfølende krop, at det er koldt at være udenfor. A propos en rigtig god grund til at sætte sit kryds langt væk fra Pøren Sind, Louise Frevert eller nogle af deres kumpaner.

9 thoughts on “Ældrebyrden”

  1. Nu skal det jo også siges, at det var nogle super interessante valg – især regionsvalget(But why??), så ikke underligt at valgdeltagelsen har været så stor!!!!;) (stemte i grunden ikke)

  2. Du er en skændsel for demokratiet og en nederdrægtig synder. Derudover kan jeg godt forstå, hvad du mener 😉

  3. Det var overall over de stemmeberettigede i går. Hvor mange ældre, der stemte, vil jeg pænt overlade til statestikdrengende 🙂

  4. Det er mildest talt ikke imponerende. Men som Jakob skriver, så er lokalpolitik ikke altid lige spændende og det er jo nok et problem, at mange af navnene på listerne er totalt ukendte for den almene borger.

  5. .. selv om der var et eller andet ved “Jørgen Hans Maltesen” ved liste K, der sagde mig et eller andet 😉

Comments are closed.

Scroll to Top