Faktum

Det tager lang tid at lægge sin cd-samling ind på computeren. Det var bare det jeg ville. Hej hej.

7 thoughts on “Faktum”

  1. Jeg bruger iTunes. Der ligger nu ikke noget særligt bag den beslutning. De fleste programmer kan jo nøjagtig det samme. Jeg har heller ikke haft særlige krav til filformatet og har derfor brugt mp3. Jeg organiserer efter skabelonen dokumenter/musik/kunstner/album/ så der er heller ikke noget overraksende der. Filnavnet har jeg grublet lidt over, men har ikke fået lavet indstillingen om, så det er bare sangenstitel.mp3. Regner dog med at masseomdøbe til “kunstner-album-sangnr-sangenstitel.mp3” senere. Det plejer jeg nemlig at bruge.

  2. Vil det sige du har fået investeret i iPod? Eller er du stadig på udkig efter en god handel. Beklager iøvrigt med kaffen sids jeg var i DK, men vi må gøre det om igen. Jeg lander d. 14. og bliver muligvis en dags tid eller to. Vi snakkes, mojn!

  3. Nej, jeg forbereder mig bare på, at jeg finder penge til at sende dig på shopping 🙂 Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kigge indenfor den 14. eller 15. – så sørger jeg for at der er kølige i køleskabet og varmt på kanden.

  4. @Morten: Jeg er nu ved vejs ende, og det endte med, at jeg brugte Real Player. Den gav mig bedre muligheder for at navngive filer som jeg ville. Desuden virker iTunes tags åbenbart ikke i alle afspillere. Det synes jeg er ret surt. Tidligere brugte jeg altid Musicmatch, men er blevet træt af at det koster penge.

    Enden på det hele blev, at jeg nu har 330 albums til at ligge på computeren. Det vil sige 4375 sange, som det vil tage 13,3 dage at spille. Det fylder 22,42GB, da jeg har gemt nogle sange ved 160 kbps og andre ved 192 kbps.

Comments are closed.

Scroll to Top