In Danish

Geografidart

Geografidart Jeg synes faktisk, at jeg klarede mig ret godt. Jeg har aldrig været nogen haj til Ãæ’Ëå“steuropæiske hovedstæder, men nogle hundrede kilometer ved siden af skal man da ikke være ked af. Skal man? Ok. Beograd ramte jeg pinligt langt ved siden af, men ellers er jeg da ret god. I hvert fald i forhold til min egentlige viden.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Funny 🙂

  Den Haag – 6
  London, Madrid – 17km

  Moskva 395 (hvad er 400 km i Rusland:-)

 2. Du må da også have nogle “Beograder”. Var en by i Rusland godt nok det længste fra du kom? Jeg kan ikke lade være med at være lidt skeptisk, for du ville jo nok have skrevet den samlede afstand, hvis den var bedre end min.

  Ud med sproget, makker! 😉

 3. Jeg tog et par stykker, hvor der var lidt tvivl om beliggenheden. Men ellers godt kastet.

 4. Hvordan har du forresten fået billedet med i bloggen?

 5. Print screen –> gemt som png –> upload –> indsat billede i indlæg som normalt

 6. 2300 km fra i alt, og jeg er enig med Jakob. Hvad er 400 km i Rusland 🙂

 7. Føre sig frem kan man jo altid 😉

 8. Hvordan undgår du reklamerne fra hjemmesiden – jeg kan ikke slippe af med dem…

 9. På billedet af resultaterne? Ganske normal billedredigering, hvor jeg skærer det overflødige væk (ok – indrammer det jeg vil have med, men ideen er jo den samme 😉 )

  Hvis du mangler et godt billedværktøj, er der kun én løsning: GIMP (med mindre du selvfølgelig har alt for mange penge og får lyst til at investere nogle tusinde i Photoshop).

 10. Det kan også gøres med Screen Hunter

Comments are closed.

%d bloggers like this: