Geografidart

Geografidart Jeg synes faktisk, at jeg klarede mig ret godt. Jeg har aldrig været nogen haj til Ãæ’Ëå“steuropæiske hovedstæder, men nogle hundrede kilometer ved siden af skal man da ikke være ked af. Skal man? Ok. Beograd ramte jeg pinligt langt ved siden af, men ellers er jeg da ret god. I hvert fald i forhold til min egentlige viden.


Posted

in

by

Comments

11 responses to “Geografidart”

 1. Jakob avatar

  Funny 🙂

  Den Haag – 6
  London, Madrid – 17km

  Moskva 395 (hvad er 400 km i Rusland:-)

 2. René avatar

  Du må da også have nogle “Beograder”. Var en by i Rusland godt nok det længste fra du kom? Jeg kan ikke lade være med at være lidt skeptisk, for du ville jo nok have skrevet den samlede afstand, hvis den var bedre end min.

  Ud med sproget, makker! 😉

 3. Maltesen avatar

  Jeg tog et par stykker, hvor der var lidt tvivl om beliggenheden. Men ellers godt kastet.

 4. Maltesen avatar

  Hvordan har du forresten fået billedet med i bloggen?

 5. René avatar

  Print screen –> gemt som png –> upload –> indsat billede i indlæg som normalt

 6. Maltesen avatar

  Kanon 🙂

 7. Flemming avatar
  Flemming

  2300 km fra i alt, og jeg er enig med Jakob. Hvad er 400 km i Rusland 🙂

 8. René avatar

  Føre sig frem kan man jo altid 😉

 9. Maltesen avatar

  Hvordan undgår du reklamerne fra hjemmesiden – jeg kan ikke slippe af med dem…

 10. René avatar

  På billedet af resultaterne? Ganske normal billedredigering, hvor jeg skærer det overflødige væk (ok – indrammer det jeg vil have med, men ideen er jo den samme 😉 )

  Hvis du mangler et godt billedværktøj, er der kun én løsning: GIMP (med mindre du selvfølgelig har alt for mange penge og får lyst til at investere nogle tusinde i Photoshop).

 11. Maltesen avatar

  Det kan også gøres med Screen Hunter