Geografidart

Geografidart Jeg synes faktisk, at jeg klarede mig ret godt. Jeg har aldrig været nogen haj til Ãæ’Ëå“steuropæiske hovedstæder, men nogle hundrede kilometer ved siden af skal man da ikke være ked af. Skal man? Ok. Beograd ramte jeg pinligt langt ved siden af, men ellers er jeg da ret god. I hvert fald i forhold til min egentlige viden.

11 thoughts on “Geografidart”

  1. Du må da også have nogle “Beograder”. Var en by i Rusland godt nok det længste fra du kom? Jeg kan ikke lade være med at være lidt skeptisk, for du ville jo nok have skrevet den samlede afstand, hvis den var bedre end min.

    Ud med sproget, makker! 😉

  2. 2300 km fra i alt, og jeg er enig med Jakob. Hvad er 400 km i Rusland 🙂

  3. På billedet af resultaterne? Ganske normal billedredigering, hvor jeg skærer det overflødige væk (ok – indrammer det jeg vil have med, men ideen er jo den samme 😉 )

    Hvis du mangler et godt billedværktøj, er der kun én løsning: GIMP (med mindre du selvfølgelig har alt for mange penge og får lyst til at investere nogle tusinde i Photoshop).

Comments are closed.

Scroll to Top