Roskildetype

Skater-type Jeg er åbenbart skater. At jeg ville slå mig selv halvt fordærvet på sådan et mobilt bræt, er efter alt at dømme ikke vigtigt. DR lader op til Roskilde Festival med en “hvilken-Roskildetype-er-du-quiz“. Jeg er efter denne meget lidt omfattende quiz udnævt til at være skater-type. For at gøre en kort historie umådelig lang gengiver jeg lige hele beskrivelsen i sin helhed:

Du er skater-typen. For dig er Roskilde Festivalen en kærkommen mulighed for at komme af med alle dine agressioner. Generelt: For dig er der vigtigere ting end musikken, når du er på festival. Det gælder om at sidde sammen i en fasttømret gruppe og kværne maksimalt mange øl, maksimalt meget vodka og ryge maksimalt meget hash. Jeres lejr er det faste holdepunkt, for der er sprutten gratis, og der er der let adgang til at ryge sig en jordfed og guffe løs af de medbragte hashkager. Engang imellem kommer dig og din gruppe dog væltende i flok ind på festivalpladsen. Hiphop- og de hårde rocknavne får hormonerne til at pumpe ekstra voldsomt i Jeres kroppe, og blandingen af sol, vodka og hash råber på en ting: Pogo-dans!!! Så skal der slåsses til musik og med en så overdrevet aggression, at vagterne højst sandsynlig smider dig og dine venner væk fra sceneområdet. Men det er ok, for der er tændt op til en ny jordfed hjemme i lejren. Hvis du er kvinde: Den kvindelige skater-type er en sjælden art. De findes dog, og de gør rigtig meget ud af, at virke mindst ligeså seje som deres drengevenner. Til det formål fungerer store tatoveringer og piercinger rigtig godt. Og så går man aldrig galt i byen med et par baggypants og en undertrøje, der ikke skjuler de voldsomt dekorerede arme. Hvis du er en mand: Den mandlige skater-type er fyldt op med testosteron og ser Roskilde Festivalen som en kærkommen lejlighed til at vise sine veltrimmede muskler frem. De kan kendes på deres skatershorts og deres bare overkroppe, der efterlader frit udsyn til alle sæsonens nye tatoveringer og brystpiercinger. Den mandlige skater-type lever normalt af vand og tun, men til festival tillader han sig selv at spise junkfood. Og som han ved nede fra træningscentret, så kan man med lidt god vilje presse en burger ind under Atkins-kuren. Det er jo bare kød og salat. Og vodka og hash feder i hvert fald ikke.

Så meget forkert på så lidt plads. Jeg tillader da mig selv at spise junkfood hver dag. Hvis det skulle være. Ingen tatoveringer. Ingen piercings. Ingen muskler. Og absolut intet træningscenter. Men ellers er det da ok.

2 thoughts on “Roskildetype”

Comments are closed.

Scroll to Top