Categories
In Danish

Gematrikulatortesten

This site is certified 29% EVIL by the Gematriculator Via neurox blev jeg sendt til noget så obskurt som en gematrikulator. En ondskabsmåler. Det lader til, at min hjemmeside – før dette indlæg – er ikke mindre end 29 % ond. Det var da rart at få bekræftet. Jeg synes nu, at mit indlæg om Manchester Divided burde have hevet det lidt længere op, men sådan skulle det åbenbart ikke gå. Også Vi, folk af pøbelen har en vis mængde decideret ondskab i sig, men måske sarkasme er mødestedet mellem Det Onde og Det Gode? Om ikke andet, så må det her da få ondskabstallet til at eksplodere: Muhahahahaha.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.