Categories
In Danish

Besøg

Lenes forældre har været på besøg de sidste par dage, så der er blevet trasket en del rundt i byen – og et par attraktioner er blevet besøgt. I går var vi fx på Ny Carlsberg Glyptotek og i dag gik turen forbi Arbejdermuseet. Det var et meget glædeligt gensyn med sidstnævnte, hvor jeg også var inde for ca. 10 år siden. Udover museerne, Den Sorte Diamant, og Vor Frue Kirke har vi selvfølgelig også besøgt et hav af caféer og barer. Bedst var aftensmaden på BrewPub i aftes, hvor vi næsten blev forkælet mere end godt er. Men det kan vi da godt leve med en gang i mellem. Meget anbefalelsesværdigt 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.