Tapas y bob

I aften står den på mini-bobturnering hos Jakob, som også har kokkereret nogle tapas til Niels og mig (nå ja, og til sig selv, selvfølgelig). Med lidt sherry og noget spansk rødvin til, regner vi med at aftenen kommer til at forme sig helt efter vore hensigter. Jeg havde oprindelig regnet med, at jeg ville kunne gøre en god figur ud i bobbens taktiske underfundigheder, efter jeg for første gang nogensinde vandt over min mor i julen 🙂 Det har dog vist sig, at der er tale om et sekskantet bobbord. Go figure. Så er der jo pludselig ikke tale om ondsindet taktik længere men om færdigheder. Jeg kan vist godt pakke sydfrugterne med det samme.


Posted

in

by

Comments

One response to “Tapas y bob”

  1. René avatar

    Efter to spil:
    René: 1 sejr
    Niels: 1 sejr
    Jakob: Helt klart intet