Categories
In Danish

Tapas y bob

I aften står den på mini-bobturnering hos Jakob, som også har kokkereret nogle tapas til Niels og mig (nå ja, og til sig selv, selvfølgelig). Med lidt sherry og noget spansk rødvin til, regner vi med at aftenen kommer til at forme sig helt efter vore hensigter. Jeg havde oprindelig regnet med, at jeg ville kunne gøre en god figur ud i bobbens taktiske underfundigheder, efter jeg for første gang nogensinde vandt over min mor i julen 🙂 Det har dog vist sig, at der er tale om et sekskantet bobbord. Go figure. Så er der jo pludselig ikke tale om ondsindet taktik længere men om færdigheder. Jeg kan vist godt pakke sydfrugterne med det samme.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Tapas y bob”

Comments are closed.