Categories
In Danish

Numero Uno

Så oprandt endelig dagen hvor AC Milan overhalede Juventus’ defensive tropper og overtog førstepladsen i Serie A. Desværre blev Andriy Shevchenko skadet, så vi skal igen nøjes med Crespo og Tomasson. Heldigvis har Scum United ikke verdens bedste forsvar, så den videre deltagelse i Champions League bør kunne hives hjem alligevel og næste uges derby mod Inter kan heller ikke blive et problem. ALLE kan score mod Inter. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvad der skete med Sheva, men på AC Milan HT Federations konference skriver en italiener: “he had the bones of the face broken”, men det tager jeg i første omgang bare som et udtryk for god gammel italiensk inkompetence udi det engelske. Jeg gætter i stedet på, at han har brækket kæben. Det lader det også til på Danmarks bedste milanside. Samme sted skriver de, at Seedorf endelig er ved at være i storform. Det er der også brug for. Og nu vi er ved sporten: Wilbek mig her, og Wilbek mig der. Tsk.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.