Freudianske stavefjel?

Jeg synes personligt, at det er lidt synd. Men desværre også rigtig rigtig sjovt. Denne uges udgave af AmagerAvisen beretter på side 2 om “Sheriffen fra Amager”, John Erik Wagner. John Erik Wagner stillede op til folketingsvalget som løsgænger. Hans mærkesag var “mere hjælp til ordblinde” af den simple årsag, at han selv er det. Så langt så godt. Hans slogan var “John Erik Wagner – det gavner,” og det kunne man jo komme med mange højkulturelle udtalelser om. Det vil jeg ikke gøre. I stedet vil jeg henvise til et billede af hans valgplakat, så du selv kan tage stilling (det bør nævnes, at hans påklædning altid er med western-tema – også når man støder på ham i supermarkedet). For lige at slutte baggrundsinformationerne af, kan jeg fortælle, at han fik 34 stemmer.

Det er nu, det sjove kommer. AmagerAvisens artikel er en af de mange avisartikler, der er blevet tilsvinet af en eller anden elendig og ubarmhjertig ord-delings-maskine. Hvad betyder det? Det betyder, at de fleste længere ord i artiklen er blevet delt op i stavelser, selv om de står midt i en spalte. Artiklen indeholder eksempelvis ord som “valg-kam-pen”, “John Erik Wag-ner”, “sam-fundet”, “ud-gave” og “stem-mer”. Klap selv.

Ærgerligt, at det lige skulle være i en artikel om en ordblids skuffende valg. Undskyld, John-Erik-Wagner-Det-Gavner, men gider du ikke lige holde denne saltbøsse mens jeg gnider dets indhold ind i dit åbne lårbensbrud. Og hvis du derefter lægger dig ned, så finder jeg lige træskostøvlerne. Tak.

Scroll to Top