Teoriopgave udsat … igen

Sørme om ikke jeg har formået at udsætte afleveringen af min teoriopgave fra 7. semester endnu en gang. Som det fremgår af side 41 i dette års kursuskatalog, skal opgaven afleveres fredag d. 28. januar klokken 9:00. Fredag downloadede jeg (helt tilfældigt) forsiden til opgaven, hvor der stod, at opgaven skulle afleveres onsdag d. 26. januar. Som de fleste vil vide, var jeg super-presset allerede, så det hjalp mig ikke forfærdeligt meget, at jeg nu skulle aflevere to dage før forventet. Studiesekretæren kunne bekræfte, at opgaven skal afleveres onsdag – og derudover fortælle mig, at hun skulle modtage opgaven den dag – det var ikke nok at jeg sendte opgaven med posten på afleveringsdagen (som jeg havde regnet med). Det vil sige, at opgaven pludselig skulle være færdig tirsdag – og ikke fredag som jeg havde regnet med. Jeg har derfor opgivet mit foretagende og må i stedet aflevere i løbet af foråret og vente på at få min karakter i august – 1-2 måneder efter min SU er udløbet. Til den tid må jeg jo så bare håbe på, at en eller anden venlig arbejdsplads vil ansætte mig selv om jeg ikke har et eksamensbevis :-S

Scroll to Top