Categories
In Danish

Teoriopgave udsat … igen

Sørme om ikke jeg har formået at udsætte afleveringen af min teoriopgave fra 7. semester endnu en gang. Som det fremgår af side 41 i dette års kursuskatalog, skal opgaven afleveres fredag d. 28. januar klokken 9:00. Fredag downloadede jeg (helt tilfældigt) forsiden til opgaven, hvor der stod, at opgaven skulle afleveres onsdag d. 26. januar. Som de fleste vil vide, var jeg super-presset allerede, så det hjalp mig ikke forfærdeligt meget, at jeg nu skulle aflevere to dage før forventet. Studiesekretæren kunne bekræfte, at opgaven skal afleveres onsdag – og derudover fortælle mig, at hun skulle modtage opgaven den dag – det var ikke nok at jeg sendte opgaven med posten på afleveringsdagen (som jeg havde regnet med). Det vil sige, at opgaven pludselig skulle være færdig tirsdag – og ikke fredag som jeg havde regnet med. Jeg har derfor opgivet mit foretagende og må i stedet aflevere i løbet af foråret og vente på at få min karakter i august – 1-2 måneder efter min SU er udløbet. Til den tid må jeg jo så bare håbe på, at en eller anden venlig arbejdsplads vil ansætte mig selv om jeg ikke har et eksamensbevis :-S

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.