In Danish

renecnielsen.com/ingenting

Som en hvilken som helst skarp iagttager har observeret, har jeg for nylig opdateret min blog til WordPress 1.5 Beta 1. Med den nye version er WordPress’s standardtema langt om længe blevet skiftet ud – og aftageren er heldigvis Binary Bonsais Kubrick. Forvent derfor et snarligt re-design af siderne her. Og nu vi er ved forandringerne her på stedet, må jeg jo hellere pointere, at du skal opdatere dine linksamlinger/bogmærker, af den simple årsag at jeg har flyttet bloggen fra /blog til forsiden.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: