Politiknørd

Christine Antorini har humor (fra DRs kandidatside):

Jeg er 2. generations indvandrer. Min mor kommer fra den italienske del af Schweiz, min far fra Danmark. Jeg er vild med italiensk mad og kultur – ligesom jeg er vild med det nye danske køkken og det danske samfund. Jeg var nok lidt nørdet som barn og ung. Først samlede jeg på sten, sommerfugle, havde fisk og sumpskildpadder og klatrede i træer med drengene på vejen. Siden gik mine ungdomsår med politik i SFU, mens jeg læste. Jeg elskede at læse, og jeg elskede at organisere.

Nørdet som ung? Det tror jeg nu nok. Men det skal da ikke afholde os alle fra at stemme på hende. Næææ nej. Som landet ligger lige nu, er det hende, der skal have min stemme. Hvorfor? Fordi Socialdemokraterne har brug for hende. Lidt på samme måde som de ikke har brug for Claus Larsen-Jensen (man kan sgu da heller ikke have to -sen navne 😉 ). Hvis Socialdemokraterne ikke havde haft helt så meget brug for Antorini, havde Lotte Thiim Bertelsen nok ligget i spidsen i min helt personlige meningsmåling. Men sådan ser det ikke ud lige nu. Nå, det var bare mine to øre (nu håber jeg ikke, at Thor P og resten af Finansministeriet laver en hemmelig udregning, som så kan vise, at jeg rent faktisk ikke kan finansiere mit udspil). Man kan jo aldrig vide.

2 thoughts on “Politiknørd”

  1. Jeg er 100% enig i, at man IKKE kan have 2 -sen navne. Det er da noget af det dummeste, jeg ar hørt!

    Tilgengæld kan jeg her efter valget meddele dig, at De Radikale havde endnu mere brug for stemmen, da de var eneste mulighed for at vælte DF af pinden – men det fik I jo ødelagt 😉

    Hvem fanden stemmer egentligt på DF?

  2. Hvordan kan De Radikale nogensinde være de eneste, der kan vælte DF af pinden? Hvis der er to partier, der henvender sig til to forskellige befolkningsgrupper, er det da netop de to. Det er jo ikke “de intellektuelle” fra Radikale, der er flygtet (om jeg så må sige) over på den yderste højrefløj, men i stedet “de knapt så intellektuelle” fra især Socialdemokraterne. Ville et så stærkt som muligt Socialdemokrati ikke være at foretrække frem for en stor opbakning til De Radikale, hvis vi snakker om at stjæle stemmer fra DF?
    Jeg regner ikke med, at du i din vildeste fantasi mener, at det rent faktisk kunne være kommet på tale, at De Radikale skulle være en borgerlig regerings parlamentariske grundlag?

Comments are closed.

Scroll to Top