Categories
In Danish

Kerry er ikke så slem

Bush er en af verdens mest forhadte mænd. Sådan skal det selvfølgelig være. Hans eventuelle efterfølger, John Kerry, skal nok ikke regne med at blive fandens meget mere populær, men der er trods alt noget rigtigt – faktisk en del – i nedenstående bumper sticker: John Kerry - The Lesser Evil Denne bumper sticker samt meget andet Bush merchandise kan findes på Bushmerch. Køb noget – så tjener de penge 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.