Hjemråkostjern

·

·

E-mail just afsendt med retning TV3:

Hej TV3 og også 3+ Jeg har i nu mange år forgæves ventet på en genudsendelse af “Det’ jo løgn” (dansk satireprogram). Det startede på hedenløbne ZTV og fortsatte på 3+, da de startede med at sende i april 1996. Thomas Wivel (oks Fraaaaank, Fraaaaank, Frank!), Carsten Bang (oks The Vendelbo) og Jakob Petterson (oks Vi lukker nu) var hylemorsomme – ja nærmest skingrende latterkrampetrækkende vanvittige. Jeg har ladet mig fortælle at noget af det – eventuelt alle afsnit – blev genudsendt i vinteren 98-99, men på daværende tidspunkt tøffede jeg rundt i størstedelen af Europa i en gammel skaldet kassevogn kaldet My. Det har jeg endnu ikke tilgivet hverken jer eller mig selv for. Off the record havde jeg tidligere de fleste afsnit på betamax (jeg udnyttede det ikke kommercielt og videredistribuerede ikke et eneste minut – bland venligst Antipiratgruppen udenom). — Mi-hidt-veeeeeejs– Da jeg sidst kiggede i min kuffert, som jeg bruger som værktøjskasse, var båndene dog pist væk. Ja de var nærmest ikke til at finde. De var desuden forsvundet. Men jeg havde tilfældigvis en plade med Thin Lizzy. Men det er jo en anden sag. Nu da “Det’ jo løgn” er langt det sjoveste tv I nogensinde har sendt (Simpsons tæller ikke), kan jeg ikke forstå, at det ikke snart bliver genudsendt. Jeg mener, hvis der er plads til Dr. Phil, burde der også være plads til danskproduceret humor, ikke sandt? Hvis det er helt umuligt at genudsende afsnittene eller udgive hele baduljen på det dersens DVD, vil jeg for et ganske klækkeligt engangsbeløb på op til flere hundrede øre gerne bestille afsnittene på VHS. Tak for hjælpen René

Så kan man jo bare sætte sig og vente. Eventuelt mens man tænker over det dybere budskab i “Dunken omkring morfar“.


%d bloggers like this: