Hjemråkostjern

E-mail just afsendt med retning TV3:

Hej TV3 og også 3+ Jeg har i nu mange år forgæves ventet på en genudsendelse af “Det’ jo løgn” (dansk satireprogram). Det startede på hedenløbne ZTV og fortsatte på 3+, da de startede med at sende i april 1996. Thomas Wivel (oks Fraaaaank, Fraaaaank, Frank!), Carsten Bang (oks The Vendelbo) og Jakob Petterson (oks Vi lukker nu) var hylemorsomme – ja nærmest skingrende latterkrampetrækkende vanvittige. Jeg har ladet mig fortælle at noget af det – eventuelt alle afsnit – blev genudsendt i vinteren 98-99, men på daværende tidspunkt tøffede jeg rundt i størstedelen af Europa i en gammel skaldet kassevogn kaldet My. Det har jeg endnu ikke tilgivet hverken jer eller mig selv for. Off the record havde jeg tidligere de fleste afsnit på betamax (jeg udnyttede det ikke kommercielt og videredistribuerede ikke et eneste minut – bland venligst Antipiratgruppen udenom). — Mi-hidt-veeeeeejs– Da jeg sidst kiggede i min kuffert, som jeg bruger som værktøjskasse, var båndene dog pist væk. Ja de var nærmest ikke til at finde. De var desuden forsvundet. Men jeg havde tilfældigvis en plade med Thin Lizzy. Men det er jo en anden sag. Nu da “Det’ jo løgn” er langt det sjoveste tv I nogensinde har sendt (Simpsons tæller ikke), kan jeg ikke forstå, at det ikke snart bliver genudsendt. Jeg mener, hvis der er plads til Dr. Phil, burde der også være plads til danskproduceret humor, ikke sandt? Hvis det er helt umuligt at genudsende afsnittene eller udgive hele baduljen på det dersens DVD, vil jeg for et ganske klækkeligt engangsbeløb på op til flere hundrede øre gerne bestille afsnittene på VHS. Tak for hjælpen René

Så kan man jo bare sætte sig og vente. Eventuelt mens man tænker over det dybere budskab i “Dunken omkring morfar“.

30 thoughts on “Hjemråkostjern”

 1. Jeg har lige modtaget svar fra TV3:

  Kære René.

  Vi har ikke længere rettigheder til disse programmer, men vi vil undersøge om det er økonomisk muligt at skaffe.

  Mvh
  Nita Johannesen / TV3

  Det lyder jo meget lovende. Krydse-krydse fingre.

 2. Kære René,

  Vi har erfaret at hver enkelt afsnit kommer til at koste 15 kroner at erhverve. Da vi allerede har brugt årets budget på at vise 4 timers optakt til hver enkelt fodboldkamp (både i superliga- og Champions League regi) kan vi desværre ikke opfylde dine ønsker.

  Mvh
  TV3

 3. Hehe. Sjovt at I på TV3 bliver nødt til at benytte jer af computere fra Aalborg Universitet (telephus.humfak.auc.dk) 🙂

  Men tak for svaret, det er dejligt at få bekræftet, at jeres overordentligt ligegyldige og ufattelig langtrukne optakter ikke koster mere end ca. 15 kr. pr. udsendelse. Man får hvad man betaler for.

 4. Hva’ dælen! Her har jeg i utallige år ligget søvnløs pga. den manglende afslutning på ‘Dunken omkring Morfar’ – og så dukker den (næsetn) op på din hjemmeside!! Det er imponerende research – nu kan jeg endelig sovzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……

 5. Fuck ja! Nu har jeg gået rundt siden 1996, og troet at jeg var den eneste der kendte dette show “Det’ jo løgn”. Det er noget af det fedeste jeg har oplevet. Jeg sad som lille knægt og optog fandens mange afsnit, men de video bånd er næsten knække af overforbrug siden hen. Der må være en mulighed for at få vist disse show igen, eller få dem udgivet. Nogen ideer?

 6. Jeg venter stadig på en opdatering fra TV3 og krydser hver dag fingre for, at det kan lade sig gøre at genudsende det. Ligger du stadig inde med videobåndene? Er det muligt at få kopier? Jeg skal nok betale 🙂

 7. Haj alle der !

  Jeg sad og søgte lidt på vores kære venner fra “Det’ jo løgn”. OG det er jo umuligt at finde noget som helst :/
  Men faldt da lige over denne side, og læste det igennem med stor ærgelse…

  Har I haft noget held med at finde nogle afsnit eller lign. ?

  Mvh en MEGET desperat Det’ jo løgn fan. 🙂

 8. Nope. Endnu ikke. Har to gange forsøgt at få fat på Nita Johannesen for at få at vide, hvordan det står til med en evt. genudsendelse/dvd-udgivelse, men stadig intet svar 🙁

 9. Jeg undersøgte engang muligheden for at få en gammel optagelse af Tipslørdag hos DR, og det kostede vist i omegnen af 3-4.000 kroner (ssv. 1995-kroner eller deromkring).

  Så det kan godt være, at det bliver lidt dyrt at erhverve sig alle “Det’ jo løgn” afsnittene. Ikke desto mindre er jeg mere end villig til at spytte i kassen til et fællesindkøb af den sagnomspundne klassiker! Skriv mig på listen!

 10. hej!
  jeg har noget “det’ jo løgn” på vhs som jeg spillet over på dvd’er.
  jeg har 10 afsnit fra første sæson og 9 fra 2. sæson.
  jeg vil gerne have noget mere af det.
  så er der noget der vil bytte med noget er jeg meget interesseret.
  mvh
  en det’ jo løgn-fan

 11. Hej Gud Maelek, du besvarer alligevel mine bønner. Hvis det … ahem … havde været lovligt … host … ville jeg gerne slå mine grimme kløer ned i sådan en dvd.Sørgerligt, at det jo selvfølgelig under ingen omstændigheder på nogen måde kan lade sig gøre. Overhovedet.

 12. Heysa Maelek.

  Utroligt at det kan lade sig gøre at stadig have nogle afsnit.

  Gid man da kunne købe det et eller andet sted, men det kan jo ikke som shevy siger, lade sig gøre 🙁

  Gid nogen kunne hjælpe en stakkels fan ;o)

 13. Maelek !
  Du kunne jo få min email, og skrive. For jeg ville utrooligt gerne høre om disse dvd’er .. 😛

 14. ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛 ME 2 😛

 15. Jeg har også lidt efter noget i årevis..har selv en smule på VHS, men det er begrænset!! Kan du ikke hjælpe os andre med evt en dvd eller 2 pr. mail mod dækkede omkostninger?? I øvrigt kan et klip findes her: http://www.thhe.dk og så under film

 16. Det kan jeg desværre ikke, men jeg håber da på, at de snart udkommer på dvd eller bliver genudsendt. Kan du huske hvilke afsnit, du har?

 17. Jeg mente nu Maelek 😉 Men nej, jeg kan desværre ikke huske det..må lige have tjekket efter..men mener i hvert fald jeg har det afsnit hvor de er i Bilka, ellers kan jeg ikke huske helt hvilke jeg har..

 18. Fuck hvor godt!! så lige klippet på http://www.thhe.dk, alt for sjovt!!! Godt at høre man ik er den eneste der kigger langt efter en dvd-udgivelse. Jeg tror publikummet er større end man regner med, Det´ jo løgn har været kult i lange tider efterhånden.

 19. Heeeey….

  Er der nogen der har skaffede nogle afsnit af det jo løgn inu??? hvis ja er jeg meget intresseret i at høre fra vedkommende da jeg efterhånden har søgt nogle år desperat efter det efter mit eget videobånd blev væk 🙁 HJællllp har ikke grinede siden 96 haha 🙂 ej seriøst lad høre…

 20. [Comment ID #4165 Will Be Quoted Here]heej ligger du stadig inde med noget “det jo løgn” er jeg yderst intresseret….håber meget at høre fra dig…..

 21. Juuhuuu troede også jeg var den eneste der savner Det’ Jo Løgn så usigeligt meget – det må da være muligt at skaffe de gamle afsnit eller i det mindste finde frem til hvem der har rettighederne – God Jagt til alle 🙂

 22. Jeg er tilfældigvis kæreste med Thomas Wivels fætter og har spurgt ham om afsnittene findes på dvd eller vhs, da jeg ville give min bror dem i julegave. Men NEJ, slet ikke. Og hvis Thomas Wivel siger det, så er der nok ingen chance for at finde det i nogen butikker…

  men god jul da

Comments are closed.

Scroll to Top