Categories
In Danish

Manden med kappen

Så er min MA Dissertation afleveret, og jeg kan nu bare vente på at få et brev ind af døren, der fortæller mig, om jeg har bestået specialet, og derfor midt i december skal se nogenlunde sådan ud: LEGO Graduate Det kunne da nu være meget spøjst. Læg venligst mærke til skægstubbene og det så småt skræmte udtryk. Det er helt bevidst.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

7 replies on “Manden med kappen”

Meget overraskende valgte Lene at ringe til mig på det meget ukristelige tidspunkt 10:21 her til morgen, så jeg fik kun sovet 10 timer á 5 kvarter. Men det burde vel egenlig også være nok – i hvert fald nok til at kunne holde mig vågen i aften til bold. Mit ny indholdsløse liv er helt perfekt, jeg har allerede planlagt at skulle se Middlesbrough-Banik Ostrava torsdag aften.

Ja, jeg er faktisk ved at tro, at det bliver en større udfordring end at flytte til en hvilken som helst verdensmetropol. Men hvad, enhver har vel boet på sine svigerforældres loft på et eller andet tidspunkt, som en eller anden ganske givet på intet tidspunkt har sagt.

Comments are closed.