I supermarkedet

Den søde kassedame til mig i supermarkedet i aften, da hun undrende sad og kiggede på mit Visakort med billede på: “You look like Arnold Schwarzenegger if I turn it upside down”. Manden, der stod foran mig i køen, købte ikke ret meget. Faktisk købte denne ca. 50-årige mand kun 8 sæt pomponer (cheerleaderkvaster). Jeg tror ikke, at jeg har lyst til at handle der mere.


Posted

in

by

Comments

2 responses to “I supermarkedet”

  1. Ricco avatar

    Fuck… Jeg skreg af grin, da jeg læste den sætning! Hvad fa**** er det for noget at sige til en kunde?

  2. René avatar

    Ja, det ved jeg sgu heller ikke. Jeg var også en kende befippet. Men jeg var forberedt, for hun var også alt for snakkesagelig med den pædofilimistænkte herre foran mig. “What do you need all these for?” spurgte hun ham lige så frejdigt. Han sagde selvfølgelig noget lignende “øhhh … bøøøøh” – eller hvad man nu siger på engelsk – blev rød i hovedet og gik uden sine byttepenge. Folk!