Categories
In Danish

I supermarkedet

Den søde kassedame til mig i supermarkedet i aften, da hun undrende sad og kiggede på mit Visakort med billede på: “You look like Arnold Schwarzenegger if I turn it upside down”. Manden, der stod foran mig i køen, købte ikke ret meget. Faktisk købte denne ca. 50-årige mand kun 8 sæt pomponer (cheerleaderkvaster). Jeg tror ikke, at jeg har lyst til at handle der mere.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “I supermarkedet”

Ja, det ved jeg sgu heller ikke. Jeg var også en kende befippet. Men jeg var forberedt, for hun var også alt for snakkesagelig med den pædofilimistænkte herre foran mig. “What do you need all these for?” spurgte hun ham lige så frejdigt. Han sagde selvfølgelig noget lignende “øhhh … bøøøøh” – eller hvad man nu siger på engelsk – blev rød i hovedet og gik uden sine byttepenge. Folk!

Comments are closed.