Categories
In Danish

Ukrudt forgår ikke så let

… men sådan er der jo så meget. Nååååååh ja, det minder mig om noget! Kæresten hendes sins far (ham dersens Karsten, du ved) har forresten sån’ en slags fødselsdag i dag. Han fylder for eksempel år. Så skal hele familien jo nok spise godt, drikke kaffe og hygge. Bare slappe af og holde fødselsdag. Måske vælger de at skænke mig en tanke: “Det er vel nok rasende træls for ham, at han ikke er her. At han ikke kan drikke en Porse Guld sammen med os – og at han ikke selv fatter at bage boller”. Revanche siger jeg. Revanche. For søren som jeg skal æde nybagt brød og drikke kaffe (og THY) når jeg snart kommer hjem … hvis jeg kommer det, selvfølgelig. Hav en rigtig god dag 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.