Tænk hvis…

·

·

… det ikke kun var amerikanere, der kunne stemme om, hvem der skulle drive verdens gang. Tænk hvis hele verden kunne vælge, hvem der skulle være amerikansk præsident. Via annepanne blev jeg sendt til BetaVote, hvor man kan vælge om man ville stemme på Bush eller Kerry, hvis det var muligt. Man bliver opdelt efter land, og det fremgår, at 92 % af danskere (997/1078) ville vælge Kerry på nuværende tidspunkt. Repræsentativt? Måske ikke, men mon ikke der er noget om snakken? Det er lidt mærkeligt, at man ikke kan stemme på Ralph Nader, men det er jo nok ikke helt så spændende. Geeknote: Det er egentlig meget sigende, at både Bush og Kerry har .com-adresser mens Naders side er .org (ok, www.votenader.com virker også, men i titellinjen står der stadig www.votenader.org – og de ikke-relative links har også efternavnet org).