In Danish

Bolton spiller uden målmand

Boltons kamp mod Liverpool må have været hård, for deres målmand, Jasskelainen, ville åbenbart ikke være i målet: Debril Cisse blev sendt på banen i anden halvleg, men han fik heller ikke placeret Jaaskelainen i målet. Mærkeligt at Bolton stadig vandt … og at en målsluger som Cisse bliver sendt på banen for at hjælpe modstanderens målmand på plads i stedet for at blive beordret til at skyde løs mod det tomme mål.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Så kunne man jo være fræk at spørge hvem Debril Cisse er ? – Neeej, der var vist engang, hvor der fandtes ordenlige skribenter på disse fodboldsider.. ak ak 🙂

    Vh/Djibril Cisse

  2. Ja, det var tider. Jeg har ikke været inde på bold.dk siden 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: