Categories
In Danish

Aldrig mere junk

… og så alligevel. Super Size Me er ulækker. Og god. Og tankevækkende. Nå ja, og ulækker. Og lidt klam. Og også ulækker. Især synes jeg ikke, at operationen af den fede mand, der drikker otte liter cola om dagen, er specielt appetitvækkende. Jeg synes faktisk generelt ikke, at det er appetitvækkende at se opskårne mennesker. Men heller ikke en gigantisk menu fra Maggie Dee synes specielt inspirerende lige nu. Ikke engang efter gårsdagens druktur, der gik forbi Café Klaptræet og et eller andet sted, jeg på ingen måde kan huske, hvad hedder. Men de lukkede, modsat mange andre steder, ikke helt vildt tidligt. Nu står den vist i stedet på noget skørt kylling. Det lyder egentlig ikke specielt betryggende, men hvad pokker, menuen ser godt ud. Slurp. Mums. Kylling pakket ind i en allerhelvedes kradsbørstig sovs er helt klart en af mine livretter. Hil kylling!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.