Categories
In Danish

Husk det nu!

Jeg skal med bussen onsdag morgen klokken 8:30 og er i København klokken 14:45. Husk lige penge – de er ikke glade for store sedler og betalingskort. Der efter står den på evigt herlige offentlige transportmidler (150S eller 184 mod Nørreport). Husk nu at stå af ved Riget i stedet for som sædvanligt at falde ind i din egen transportpsykose og glemme alt om tid og sted. Husk det nu!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.