Categories
In Danish

Endelig

Nu har jeg også en Gmailkonto. Det var dog ikke et resultat af min efterspørgsel, men i stedet en yderst venlig /many!??!, der bød sig til. Som de fleste andre er jeg ret imponeret (nå ja, også over /manys venlighed, men jeg hentyder altså til Gmail). Brugervenlighed ses ikke ret ofte i forbindelse med webmail, men her er der tale om en undtagelse. Desværre var Gmail nede flere gange i løbet af min testperiode i går. Men de er jo også kun i tesfasen.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.